TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT
Voimassa 7.3.2018 alkaen

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA

Verkkokaupan tuotteita myy Joskus 2901520-6. Myymme tuotteita yrityksille, ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitusehtojen muutoksiin. Asiakkaan on tutustuttava ennen jokaista tilausta voimassa oleviin toimitusehtoihimme.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteessa www.joskus.fi ostoskorin kautta. 
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihimme. Tehdessään tilauksen, asiakkaan tilaustiedot lisätään asiakasrekisteriimme. Lue lisää rekisteriselosteestamme.

TILAUS- JA MAKSUVAHVISTUS

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää siis sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta veroerittelyineen, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. 

MAKSUTAVAT

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan aina tilauksen yhteydessä. Joskus.fi -verkkokaupan maksupalveluntarjoaja ja maksun välittäjänä toimii Checkout Finland. Käytössä ovat siis kaikki suomalaisten pankkien maksupainikkeet (Osuuspankki, Nordea, Aktia, Danske bank, Handelsbanken, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP-Pankki, S-pankki ja Ålandsbanken).
Voit tutustua tarkemmin maksupalveluntarjoajan ja maksun välittäjän ehtoihin osoitteessa https://checkout.fi/materiaalit/maksuehdot/

TOIMITUSKULUT JA TOIMITUSTAPA

Toimitus postitse
Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja postituskulut, jotka ilmoitetaan aina tilauksen teon yhteydessä. Riippuen tilauksen koosta, toimitamme tilauksenne joko kirjeenä tai pakettina. Lähetysten välittäjänä toimii Posti. Kirjelähetykset sekä pikkupaketit toimitetaan suoraan tilausosoitteeseen ja pakettilähetykset tilausosoitetta lähimpään Postin toimipisteeseen. 

Nouto
Tilauksen voi myös halutessaan noutaa verstaaltamme Kokkolasta, osoitteesta Vanha Veistämöntie 71. Tilauksen ollessa valmis, saat sähköpostitse ja viestitse tiedon tilauksen noudosta, ja lisäksi tarkemmat nouto-ohjeet. Huomioithan, että tilausta ei voi noutaa ennen noutoilmoituksen vastaanottamista! 

TOIMITUSAIKA

Valmistamme kaikki tuotteet tilausjärjestyksessä, ja yleisimmin toimitusaikamme on 3-7vrk, tilaustuotteilla (kuten kakkukoristeilla) 7-14vrk. Toimitusajassa ei ole huomioitu postin kuljettamiseen kuluvaa aikaa. Noudettavat tuotteet ovat yleensä noudettavissa 1-4vrk kuluessa tilauksesta. Isompien tilausten kohdalla ja kiireellisissä tapauksissa kysythän sähköpostitse toimitusajan erikseen. Ilmoitamme poikkeavista toimitusajoista verkkokaupassa. Mikäli toimitus vaatii kiireellisyyttä, otathan etukäteen yhteyttä sähköpostitse myynti@joskus.fi.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT

- KUSTOMOIDUT TUOTTEET
Kaikki tuotteemme valmistetaan tilaustyönä, joten huomioithan, että kustomoiduilla tuotteilla ei ole normaalia kuluttajansuojalain mukaista 14 päivän palautusoikeutta. Mikäli jostain syystä olet kuitenkin tyytymätön tuotteeseen, pyydämme olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse myynti@joskus.fi
Pyydämme huomioimaan, että kustomoitujen tuotteiden oikeinkirjoitus on asiakkaan vastuulla. Emme vastaa asiakkaan tekemistä kirjoitusvirheistä. Olethan meihin mahdollisimman pian yhteydessä, mikäli huomaat kirjoitusvirheen tai muun erheen tilauksessasi, mikäli tuotetta ei ole ehditty valmistaa, voi tekstin vielä muuttaa.  

-VAIHTO JA PALAUTUS
Muilla myyntikelpoisilla ja käyttämättömillä tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, tällöin asiakas vastaa palautuskuluista. Jos haluat tehdä palautuksen tai vaihtaa tuotteita, ota yhteyttä sähköpostilla myynti@joskus.fi.  

ONGELMATILANTEET

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on siitä tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetuksesta vastaavalle taholle, eli Postille. Ilmoitathan myös meille viipymättä, mikäli lähetys on kuljetuksessa vioittunut. 

MUUTA

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava huolellisesti kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihimme. 
Materiaalin orgaanisuudesta johtuen puun sävy voi vaihdella hieman. 

Huomioithan, että virheellisesti tehdyt tilaukset (esimerkiksi kakkukoristeiden virheellinen rivimäärä) tehdään sen hetkisen aikataulun mukaisesti. Virheellisesti tehty tilaus viivästyttää siten tilauksen valmistumista, ja toimittamista. 

Pidätämme oikeuden muuttaa kustomoitujen tilausten tekstien asettelua, mikäli toteutus ei teknisesti ole mahdollista. Asiakkaaseen ollaan tällöin yhteydessä erikseen. 

Pidätämme oikeuden asetella kustomoitavat tekstit, ellei muutoin ole sovittu. Esimerkiksi avaimenperien tekstit saatetaan asetella allekkain, jos tekstiä on niin paljon, että toteutus yhdelle riville ei ole mahdollista. 

 

JOSKUS
Vanha Veistämöntie 71,
67300 Kokkola
myynti@joskus.fi
 2901520-6